Kingston lanseaza noi pachete Workflow

Kingston Digital Europe Co LLP, lider mondial in produse de stocare si solutii tehnologice, a anuntat astazi reintroducerea Workflow Dock si a cititoarelor aferente, oferind mai multa flexibilitate pentru creatorii de continut.

Western Digital lanseaza pe piata HDD-uri portabile cu capacitate de 6 TB

Odata cu explozia continutului digital, oamenii au nevoie de solutii mai mari si mai robuste pentru a accesa si a pastra toate aceste date.

SAPPHIRE lanseaza PURE AMD Radeon RX 7700 XT Frostpunk 2 Edition

SAPPHIRE Technology, in colaborare cu 11 bit Studios, anunta lansarea placii grafice SAPPHIRE PURE AMD Radeon RX 7700 XT Frostpunk 2 Edition.

G.SKILL lanseaza Ripjaws M5 RGB: Memorie DDR5 de inalta performanta

G.SKILL anunta lansarea seriei de memorie RGB DDR5 de inalta performanta Ripjaws M5 RGB, conceputa pentru cele mai noi platforme Intel compatibile cu DIMM-uri DDR5.

MSI a scos un update de BIOS pentru a imbunatati stabilitatea procesoarelor Intel din seria 13 si 14

Pentru a rezolva problemele de stabilitate pentru anumite procesoare Intel Core din a 13-a si a 14-a generatie, Intel a introdus o solutie cunoscuta sub numele de „Intel Default Settings”, care necesita ca BIOS-ul placii de baza sa includa configuratiile…

Philips lanseaza monitorul de gaming Evnia 49M2C8900L

Philips Monitors dezvaluie noul sau produs de varf, aducand tehnologia de ultima generatie direct in casele pasionatilor de gaming.

Palit dezvaluie placile video GeForce RTX 4070 si RTX 4060 Ti de culoare alba

Palit Microsystems Ltd, un important producator de placi grafice, este incantat sa dezvaluie placile cu tematica alba pentru placile grafice GeForce RTX 4070 si RTX 4060 Ti.

ASUS anunta ventilatoarele de carcasa TUF Gaming TR120 ARGB: Performanta si estetica de top

ASUS a anuntat lansarea ventilatoarelor de carcasa TUF Gaming TR120 ARGB, care ofera un flux de aer exceptional si estetica rafinata din orice unghi de vedere.