MSI obtine certificarea PPLP pentru sursele MAG A1000GL PCIE5 si MAG A850GL PCIE5

MSI anunta faptul ca produsele MAG A1000GL PCIE5 si MAG A850GL PCIE5 sunt printre primele surse de alimentare care primesc noul certificat PPLP ATX 3.0.

BenQ lanseaza seria RD: Monitoare inovatoare special concepute pentru programatori

BenQ a facut publica astazi lansarea seriei RD, un pas revolutionar in tehnologia monitorizarii, adresat programatorilor din intreaga lume.

ASUS lanseaza noua placa de baza Z790-AYW WIFI W din seria PRIME

ASUS a introdus recent placa de baza Z790-AYW WIFI W, o noua aditie la linia sa de produse PRIME, remarcandu-se prin designul PCB cu tematica alba.

COLORFUL lanseaza noua serie de laptopuri gaming EVOL G

COLORFUL Technology a anuntat cu mandrie noua serie de laptopuri gaming EVOL G, echipata cu procesoare Intel Core din generatia a 13-a si grafica NVIDIA RTX 4060.

Seasonic lanseaza sursa Vertex PX-1200 Qinglong

Seasonic a lansat sursa de alimentare Vertex PX-1200 Qinglong (Azure Dragon) in editie limitata pe piata din China.

Palit ne pregateste o surpriza la Computex 2024: Posibilul RTX 4080 SUPER GameRock cu racire hibrida

Palit a lansat in luna ianuarie gama sa de placi grafice custom-design GeForce RTX 4080 SUPER, incluzand doar modelele GamingPro OC si JetStream OC.

Razer anunta parteneriatul cu Ninja Theory pentru Senua’s Saga: Hellblade II

Razer a anuntat recent un parteneriat important cu Xbox si Ninja Theory pentru Senua’s Saga: Hellblade II, continuarea foarte asteptata a jocului Hellblade: Senua’s Sacrifice.

Kingston lanseaza noi pachete Workflow

Kingston Digital Europe Co LLP, lider mondial in produse de stocare si solutii tehnologice, a anuntat astazi reintroducerea Workflow Dock si a cititoarelor aferente, oferind mai multa flexibilitate pentru creatorii de continut.